HERMETIC SIGILARE BETON-Hermetic F Strong


HERMETIC STRONG AD F este un produs epoxidic,bicomponent pe baza de apa. Fara solvent

Domenii de aplicare:

- Pardoseli industriale – Acoperiri de protectie – Sape epoxidice – Protectie anticoroziva -Sigilari suprafete poroase -Cresterea rezistentei mecanice a betonului

Avantaje

- Aplicare rapida si usoara – Fara solvent – Aderenta perfecta pentru toate tipurile de substrat – Aplicare la presiune negativa – Aplicare pe substraturi umede(W Tipuri de substratBeton,mortar,mosaic,piatra,metal,polimeri.

CERINTE ALE SUBSTRATULUI: Solid,neted,curat,vizibil uscat,fara praf,fara pete de ulei,produse chimice ,rugina. Duritate: R28 = 25 Mpa (min 15 Mpa)

CONDITII DE APLICARE: Umiditate atmosferica: W Temperatura ambianta: 50 C – 350 C

PREGATIREA MATERIALULUI: Etapa 1: Se agita,pentru omogenizare in recipientul original componentul A si componentul B Etapa 2: Se amesteca componentul A cu componentul B,in raport masic(1:1),Exemplu 0.5kg A + 0.5Kg B. Etapa 3: Se adauga apa astfel: -pentru primul strat ,raport masic,se cantareste, A:B:apa= 1:1:3.Exemplu 0.5kg A+0.5kgB+1.5kg apa. -pentru al doilea strat,raport masic,se cantareste ,A:B:apa=1:1:2.Exemplu 0.5kgA+0.5kgB+1kg apa. Etapa 4: Se amesteca 3-4minute pana la obtinerea unui amestec omogen.Se foloseste un mixer cu viteza redusa (200 rpm)

APLICARE: Se aplica in minim 2straturi in functie de porozitatea substratului. Stratul al doilea(urmator) se aplica dupa polimerizarea primului strat(anterior).Gradul de polimerizare pentru aplicarea stratului urmator este optim in momentul in care rasina este vizibil uscata.

ATENTIE:Nu aplicati stratul urmator la mai mult de 6 ore de la uscarea primului strat. Se aplica manual cu trafalet cu par scurt sau pensula CONSUM: De la 0,150 la 0,200 kg/m2 pe strat Consumul poate diferi in functie de porozitatea substratului.

CURATAREA: Sculele si recipientele folosite se pot spala cu solvent.

CONDITII DE SIGURANTA: Nu prezinta riscuri pentru sanatate.Nu contine solventii.

AMBALAREA: Recipiente metalice 200 kg si 20kg,la cerere se poate asigura si ambalarea in recipient cu capacitate mai mica.

TERMEN DE VALABILITATE SI DEPOZITARE: 12 luni la temperature cuprinse intre50 C si 250 C ,in spatii uscate si ventilate

CULOARE: Neutral,la cerere se poate pigmenta

Compozitie F CQ

Leave a comment